МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ЕКОЛОГІЧНИХ ЗНАНЬ

/Files/images/kvten_2024/photo1713184434.jpeg /Files/images/kvten_2024/photo1713184422.jpeg

15 квітня світова спільнота відзначає Міжнародний день екологічних знань. В цей день фахівці цієї галузі та люди небайдужі до екологічного стану нашої планети, інформують громадськість про те, що відбувається в світі в галузі екологічної безпеки.

Здобувачі освіти Лохвицької гімназії №1 у лютому 2024 року взяти участь у XI конкурсі плакатів, коміксів та поробок на екологічну тематику, який проводив Харківський політехнічний інститут за підтримки наукового студентського товариства " Екологічний клуб "Я - еколюдина".

Символічним стало те, що сертифікати та подяки за участь у конкурсі вчителі, які готували учасників та самі конкурсанти отримали саме в Міжнародний день екологічних знань.

Вітаємо Дігтяр Діану ( 4-А кл.) з почесним І місцем у номінації «Поробка». У цій же номінації Чорна Софія (1-А кл.), Глушко Єва ( 5-А кл.) та Богун Анастасія (5-А кл.) посіли ІІ місце, Крига Вова (4-А кл.) та Кутецький Максим ( 4-А кл.) – ІІІ місце.

У номінації «Плакат» І місце отримала Костирка Ілона (4-А кл), ІІ місце – Карась Дарія (4-А кл.)

Вчителі Лохвицької гімназії № 1 Фоміна О.М. та Волторніст Н.М. за підготовку учнів до участі в конкурсі отримали подяки за екологічне виховання школярів.

Вітаємо учнів та педагогів нашого закладу освіти з черговою перемогою!

Бажаємо натхнення і творчих успіхів!

Кiлькiсть переглядiв: 3

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.